x

Gyere, ünnepelj velünk!
2 éves a Családi Mókavár!


Egész héten meglepetésekkel,
szórakoztató játékokkal és foglalkozásokkal várunk!

Nézd meg, hogy milyen érdekességgel várunk »

OkoSuli

Az OkoSuli egy nagycsoportosoknak, vagy nagycsoportba készülő óvodásoknak szóló iskolára felkészítő foglalkozássorozat, melynek célja, hogy az iskolába készülő gyermek könnyebben vegye az iskola kezdeti akadályait.

Bátran, magabiztosan tudja képviselni magát az iskolában, fejlődjön önkifejezése, bátorsága, önértékelése, tudjon értékelni másokat is. Emellett célunk, hogy fejlődjön a gyermek finom-és nagymozgása, szem-kéz- és szem-láb koordinációja, ami elengedhetetlen az írás és olvasás elsajátításához.

Az órákon kiemelten foglalkozunk a beszédkészséggel, célunk, hogy a gyermek az iskola megkezdésekor tisztán, mondatokban tudjon kommunikálni, szókincse bővüljön, a konfliktusokat kreatívan kezelje.

Kiemelt szerepet adunk a ceruza-és eszközfogás helyességének, ugyanis általában az eszközfogás hiányosságaiból vagy nem megfelelőségéből adódnak az írással kapcsolatos kudarcok az iskolában.

Emellett nagyon fontosnak tartjuk a társas kapcsolatok alakulását, valamint a gyermek önmagával való jó kapcsolatát, hiszen azt tapasztaljuk, hogy 2018-ban nem a gyerekek lexikális tudásával kapcsolatban vannak elmaradások, hanem sokkal inkább a szociális- és érzelmi világban érdemes őket megtámogatni. Így különböző feladatokkal fejlesztjük az órák során az ún. érzelmi intelligenciát is.

Az órák 9 hónapon át zajlanak, év közbeni becsatlakozásra nincs lehetőség, a csoport a kötetlen játszódélután után zárttá válik, ezzel is biztosítva a gyermekek számára a megbízhatóságot és állandóságot. Ez azt jelenti, hogy a csoportos órákon való részvétel egy hosszú távú elköteleződés mind a részünkről, mind a szülők részéről, amelynek minden esetben beérik a gyümölcse.

Egy alkalom 60 perces, és egy héten egyszer találkozunk, valamint otthoni feladatokkal segítjük a további gyakorlást.

Az alkalmak időpontja: minden kedden 18 órakor
Első alkalom: 2018.09.25. kedd 18 óra
Ezt megelőzi egy Szülői tájékoztató és Kötetlen játszódélután, amelyek ingyenesek, és azt a célt szolgálják, hogy megismerjük, illetve felmérjük a gyerekeket.

Bővebb információkat a következő elérhetőségeken kérhettek: info@okos-suli.hu vagy +36 30 528 2872

Az foglalkozássorozatot vezeti:
Varga Zsófia - óvodapedagógus, kézművesfoglalkozás vezető
Rehány Orsolya - gyógypedagógus, logopédus"

Ár: 2800 Ft/alkalom

Családi Mókavár órarend