x

Gyere, ünnepelj velünk!
2 éves a Családi Mókavár!


Egész héten meglepetésekkel,
szórakoztató játékokkal és foglalkozásokkal várunk!

Nézd meg, hogy milyen érdekességgel várunk »

Maszatvilág foglakizás

A MaszatVilág márkát óvodapedagógus szakemberként hoztam létre, hiszen munkám során azt tapasztaltam a mindennapokban, hogy az óvodás korosztály finommotorikus képességei sajnos egyre több kívánni valót hagynak maguk után. Az évek során egyre-egyre több lemaradást, akár 1-2 éves lemaradást is tapasztaltam ezen a téren. A családoknak sajnos egyre kevesebb idejük, energiájuk van a közös rajzolásra, alkotásra. Azt tapasztaltam, hogy sokszor a szülők örülnének, ha valaki megmutatná, hogy mi a helyes ceruzafogás, hogyan kell helyen vágni ollóval, milyen kreatív ötleteket vethet be a mindennapokban. Úgy gondoltam, hogy fontos elejét venni a későbbi negatív tapasztalatoknak, és hasznos lenne egy olyan foglalkozás, ami a legkisebbek kibontakozó képességeire van pozitív hatással, és kedvet ébreszt már a legkisebbeknek is a rajzolásra, festésre, közös családi alkotásra.

A MaszatVilág egy kreatív kézműves foglalkozássorozat, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezetjük be a babákat és mamákat a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába egy kis közös mondókázással, verseléssel, énekléssel egybekötve.

Korosztályt tekintve elsősorban a Tipegő korú 1-3 gyermekek és szüleik a célcsoport.
Ennek oka, hogy nagyon fontos, hogy már ebben a korban kialakuljanak az alapképességek, ezért színekkel, formákkal, anyagokkal, textúrákkal ismertjük meg a kicsiket gyakorlatias tapasztalatszerzés révén. A foglalkozás maximálisan élményorientált, meghitt környezet, szeretetteljes kapcsolódás jellemzi. Célunk, hogy közös,maradandó élményt nyújtsunk babának és mamának egyaránt. ♥

A MaszatVilág foglalkozások 45-50 percesek, felépítésüket tekintve 3 részből állnak:
1- ráhangoló mondókázás, éneklés, közös, ölbeli játékok, ujjszámolás
2- alkotás - kizárólag bababarát eszközök és alapanyagok felhasználásával, a korosztály igényeit maximálisan figyelembe véve, minden héten új témakört feldolgozva!
3- levezető fejlesztő játékok, játék a színes ejtőernyővel, szabad játék és egymással való játékos ismerkedés

Szeptembertől megújult, bérletes rendszerben várjuk az anyukákat és babákat minden hónap 2. és 4. keddjén 10:15 kezdettel.

A bérletek 1 évszakot fednek le és 6 alkalmasak. Betegség vagy későbbi bérletváltás esetén a bérlet tovább használható.

6 alkalom ára: 13.800 Ft

Folyamatos csatlakozásra van lehetőség! Minden esetben előzetes regisztrációt várunk: info@maszatvilag.hu