x

Gyere, ünnepelj velünk!
2 éves a Családi Mókavár!


Egész héten meglepetésekkel,
szórakoztató játékokkal és foglalkozásokkal várunk!

Nézd meg, hogy milyen érdekességgel várunk »

LoveYourBelly

Love your belly A LoveYourBelly - hasizom fejlesztő- és regeneráló tréning egy olyan speciális módszer, amely kifejezetten a RECTUS DIASTASIS (szétnyílt egyenes hasizom) regenerálására hivatott, mely nemcsak esztétikai problémát jelent, hanem nagyon sok esetben, kezeletlen állapotban, komoly egészségügyi következményei is lehetnek.

A tréningre csak egyszer kell jönni, és ha kezünkben a tudás és a tananyag, melyet minden résztvevő személyre szabottan megkap, gyakorolhatjuk otthon a speciális tornasorunkat! A rendszeresen és pontosan végzett edzés eredménye hamar észrevehető lesz! (ld. alább a képeket) Persze sok tényezőtől függ, hogy kinek hogyan reagál a szervezete. De ha kitartóak vagyunk, a jutalom nem marad el!

Tanfolyamot havonta egyszer tartunk, melynek időpontja mindig felkerül a honlap illetve facebook oldalunkra.

A tanfolyam ára: 8000 Ft/fő

A tanfolyamot végzettek bekerülnek egy zárt facebook csoportba is, ahol támogatást, segítséget, ha kell bátorítást és motivációt kaphatnak a csoport tagjaitól és az oktatótól, s persze hasznos infók és tanácsok is megosztásra kerülnek.

Love your belly Gyakorló óráink is vannak, ha szükség lenne személyes kontrollra, segítségre, lelkesítésre. Ennek időpontját és a bejelentkezéshez szükséges telefonszámot megtaláljátok az órarendünkben.

További információ:
Csarnai Mariann +3630-7127007