x

Gyere, ünnepelj velünk!
2 éves a Családi Mókavár!


Egész héten meglepetésekkel,
szórakoztató játékokkal és foglalkozásokkal várunk!

Nézd meg, hogy milyen érdekességgel várunk »

KismamatornaBizony az a pocak csak egyre nő és nő... pedig jó lenne, minél tovább megőrizni mozgékonyságunkat, erőnlétünket, jó közérzetünet, és valahogy csökkenteni a bennünk lévő félelmeket és a stresszt. Mindebben segíthet neked a kismamatorna.

Várandós kismamáknak a betöltött 12. héttől javasolt egészen a szülésig terhestornára járni. Az áldott állapot alatt a rendszeres mozgás talán még fontosabb, mint egyébként. A kismamák szervezete ez alatt a 9 hónap alatt igen nagy igénybevételnek van kitéve, és jelentős változáson megy át.

A torna gyógytorna elemekkel kombinált, könnyen végezhető gyakorlatsor, mely könnyebbé teszi a terhességet, növeli a bőr és a szövetek rugalmasságát, alkalmazkodóképességét, segít a helyes testtartás megőrzésében, javítja a vérkeringést, valamint a várandóság alatt gyakran jelentkező kellemetlen tüneteket és panaszokat (pl. hátfájás, lábdagadás) is enyhíteni tudja.

A terhesség alatti torna hozzásegít a könnyebb, rövidebb vajúdáshoz és szüléshez, valamint a gyorsabb felépüléshez a szülés után. A kismamák megtanulják a szülés alatt alkalmazható légzőgyakorlatokat is. A mozgás lelkileg is felszabadít, segít kikapcsolni, elűzni az aggodalmakat, félelmeket.

Ha rendszeresen tornázol sokat teszel saját és magzatod egészségéért! :)

Szeretettel várok minden leendő anyukát!

Szülés miatt 2018. március 1-től Szmrecsányi Zsuzsi tartja az órákat kedden és csütörtökön 19 órától, nála kell bejelentkezni. Telefonszám: +36 20 413 2722

Csarnai Mariann: +3630/712-7007