x

Gyere, ünnepelj velünk!
2 éves a Családi Mókavár!


Egész héten meglepetésekkel,
szórakoztató játékokkal és foglalkozásokkal várunk!

Nézd meg, hogy milyen érdekességgel várunk »

Varga Annamária (játékos nyelvoktató)

Varga Annamária

Varga Annamária vagyok a Kids Club dunakeszi és gödi képviselője. Korábban angol gyerekkönyvekkel foglalkoztam. Ez az ötlet onnan eredt, hogy szerettem volna, ha gyerekeim játékosan megismerkednek egy "idegen" nyelvvel. Az angol nyelvű mesekönyvek lehetővé tették, hogy mesét olvassak nekik egy másik nyelven, viszont abban is biztos voltam, hogy szükségük van arra, hogy ne csak hallgassák, hanem használják is az adott nyelvet, de mindezt játékos keretekben…


Módszerek

Véleményem szerint a korai nyelvoktatás nagyon hasznos a kisgyerekek számára. Itt kiemelném, hogy ezt csak játékos formában tudom elképzelni, egészen úgy, mintha otthon az anyukával játszana, hancúrozna a kisgyerek. Ez a természetes nyelvtanulás és nyelvelsajátítás módszere.

    Elsődleges célunk, hogy a gyerekek bátorító légkörű klubfoglalkozásainkon megszeressék az általuk választott idegen nyelvet és azon magabiztosan, örömmel tudjanak kommunikálni. A közös feladatoknak, sikerélményeknek és az önfeledt, barátságos légkörnek köszönhetően igyekszünk valódi közösséget biztosítani a klubtagok számára.

    Játékokon, dalokon, vidám feladatokon keresztül ismertetjük meg őt az angol vagy német nyelvvel. A foglalkozásokon figyelmet fordítunk arra, hogy az egyes tevékenységek folyamatosan változzanak, mindamellett hogy a korábban tanult anyagokat újra és újra elővesszük, hogy a tudás biztos alapokon nyugodjon.

Természetesen a gyerekek életkorának előrehaladtával folyamatosan komolyodnak a feladatok, mégis mindig megmarad a stresszmentes és örömteli tanulás élménye!

Elérhetőségek:
Telefon: +3630/381-3271
e-mail: info@nyelvijatszohaz.hu
webcím: www.nyelvijatszohaz.hu