x

Gyere, ünnepelj velünk!
2 éves a Családi Mókavár!


Egész héten meglepetésekkel,
szórakoztató játékokkal és foglalkozásokkal várunk!

Nézd meg, hogy milyen érdekességgel várunk »

Babajelbeszéd tanfolyam

Babajelbeszéd tanfolyam

Jindáné Labádi Gabi (babajelbeszéd oktató)

Jindáné Labádi Gabi

Jindáné Labádi Gabriella, de inkább egyszerűen Gabi vagyok, a Beszélő Babakezek program babajelbeszéd oktatója. Gödön élek férjemmel és két kislányommal.

A babajelbeszéd oktatásáig kanyargós úton vezetett az élet, végtelenül örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre és, hogy lehetőségem van tovább adni ezt a tudást.

A halló gyermekek és szüleik számára kidolgozott babajelbeszéd a babák természetes gesztikulálási hajlamára épít. Minden baba spontán módon kitalál és használ egy-két jelet, néhányan többet is. Ezt a természetes folyamatot használjuk ki, és azt, hogy a babák képesek jóval a beszéd beindulása előtt kezeik tudatos mozgatására. 

Meggyőződésem, hogy a jelelés korai életszakaszban való bevezetése nagyban hozzájárul a szülő-gyermek kapcsolat harmonikussá válásához, a biztonságos kötődés  kialakulásához minden szülő-gyermek kapcsolatban, és ez különösen igaz nehezebben kommunikáló vagy sajátos nevelési igényű gyermeknél. Bővebb információ a babajelbeszédről a babakezek.hu, illetve a facebook.com/babakezek.vac oldalakon található.

Szeretettel várom a szülők jelentkezését, hogy ezzel a természetes és játékos lehetőséggel tovább erősíthessék a babájukkal, kisgyermekükkel alakuló kapcsolatukat.

Telefon: +3620/351-2883
E-mail: labadigabi@gmail.com