x

Gyere, ünnepelj velünk!
2 éves a Családi Mókavár!


Egész héten meglepetésekkel,
szórakoztató játékokkal és foglalkozásokkal várunk!

Nézd meg, hogy milyen érdekességgel várunk »

Baba-mama torna


Szülés miatt ez az óra 2018. szeptemberéig szünetel!

Szeretnél valami egészen más és különleges módon eltölteni egy órát a babáddal, mint eddig? Úgy érzed, mostanában nincs elég időd, hogy odafigyelj magadra is, pedig szeretnél újra fitt formába kerülni? Gyere el hozzánk, és tornázzatok együtt!

A baba-mama torna már 2 hónapos kortól ajánlott. Az óra tulajdonképpen egy kondicionáló, női alakformáló órának felel meg, ahol minden izomcsoportot megdolgoztatunk, és minden ízületet megmozgatunk. Így az anyukák hamarabb visszanyerik a terhesség előtti alakjukat, kondíciójukat. Ugyanakkor figyelmet fordítunk a gátizmok tornájára is, hogy a lehető legjobban visszaállítsuk az eredeti állapotokat és megelőzzük az olyan kellemetlen következményeket, mint a vizeletcsepegés, illetve a szexuális élet zavara.

Az óra egy részében viszont a babákra helyezzük a hangsúlyt, odafigyelve az ő egészséges mozgásfejlődésükre és igényeikre.

A gyermekünkkel kis csoportban együtt végzett torna lehetőséget ad mind a babának, mind a mamának, hogy megismerkedjen más babákkal, anyukákkal, s így megelőzhetővé válik a szülés utáni depresszió kialakulása.

A közös torna nagymértékben és különleges módon erősíti a baba-mama kapcsolatot és az egészséges kötődést!

Sosem lehet elég hamar elkezdeni gyermekeink mozgásra nevelését! :)

Szeretettel várlak titeket!

Csarnai Mariann: +3630/712-7007

2018. szeptember 2. hetétől indul!